Proeven wordt leuk
& eten een feest!

Nieuwe producten
voor vrolijke maaltijden!

Wat is bento?

Met bento maak je van elke maaltijd een feestje!
Een bento is een gezonde maaltijd, mooi opgemaakt in een bentobox of gewoon op bord. Een bentobox kenmerkt zich door de verschillende vakjes om voeding van elkaar te scheiden. Bento is van origine een eeuwenoud en populair Japans gebruik.

Het idee van bento is dat je een gezonde maaltijd aantrekkelijk maakt door er leuke figuurtjes van te maken of door bento accessoires te gebruiken die je kind aanspreken. Voor je kind wordt proeven leuk en de zorg en liefde die jij in het bereiden van de maaltijd hebt gestopt wordt beloond met een lach én een gevulde buik!

Bento lunches

We inspireren je volop met gezonde én leuke bento ideeën en recepten op ons bento recepten blog en op onze socials. Met een bento zorg je makkelijk voor een extra groentemoment op de dag en wordt variëren leuk. In een bentobox blijft alles vers en smaakvol. En het leukste is dat je al die handige en leuke spulletjes voordelig koopt in onze bento webshop.

Bento voor kinderen

Elke dag gezonde en gevarieerde maaltijden samenstellen kan best een uitdaging zijn. Want wat is nou gezond? Hoe kun je voldoende variëren? Wat heeft je kind zoal aan voedingsstoffen nodig? En hoe zorg je ervoor dat je kind al die gezonde dingen ook daadwerkelijk proeft en eet?

In onze dieetpraktijk passen we de bento-methode veelvuldig toe bij kinderen. De methode is bewezen succesvol. Met bento zorg je voor een positieve verandering in het eetpatroon van je kind. Kinderen eten beter én met plezier van speels opgemaakte bento maaltijden, met leuke bento accessoires. Door gezond eten aantrekkelijker te maken gaan zelfs de ‘lastige’ eters overstag. Met meer groentemomenten op een dag worden kinderen energieker, ze kunnen zich beter concentreren en ze zijn minder vaak ziek.

Yumbox bentobox, dé ideale lunchbox voor kinderen.

Yumbox is de meest populaire lunchbox voor kinderen. De Yumbox lunchbox is volledig lekvrij, je kunt er zelfs yoghurt of appelmoes in meenemen. Ideaal voor mee naar school, op schooldagen is een gezonde lunch juist zo belangrijk. We hebben het grootste én goedkoopste Yumbox assortiment van Nederland.

Voedselveilige producten

Al onze producten zijn volledig voedselveilig en duurzaam. Vrij van BPA, PVC, Polystyreen, Lood, Ftalaten (weekmakers) en andere giftige stoffen. De keuze voor voedselveilig productmateriaal is minstens zo belangrijk als de keuze voor gezonde voeding.

Word lid van onze
👍 19K+ FACEBOOK GROEP

FB Bentofariek
Ontdek hoe jij jouw kind gezonde eetgewoonten leert met bento. Proeven wordt leuk en eten een feest!

Als groepslid krijg je altijd korting en ben je als eerste op de hoogte van leuke recepten en nieuwe producten.

Bentofabriek bentobox yumbox
× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday