1. Bentofabriek
  2. /
  3. Recepten
  4. /
  5. Yumbox bentobox, gezond lunchen op school

Yumbox bentobox, gezond lunchen op school

Lunch Punch Shark
2052

Met de Yumbox bentobox wordt de lunch op school een feest!

Yumbox bentobox

Elke dag de lunchbox voor je kind gezond en gevarieerd samenstellen is best een uitdaging. Gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk voor een kind. Maar hoe zorg je ervoor dat je kind ook goed eet als je er niet bij bent, bijvoorbeeld tijdens de lunch op school?

Gezond eten wordt leuk en makkelijk met een Yumbox bentobox. Bento is een heel goede manier om gezond eten aantrekkelijker te maken. Alleen al het eten uit een mooie bentobox is elke keer weer een feestje. Je kunt de lunch een dag van tevoren maken en bewaren in de koelkast. Door de verschillende vakken blijft het eten van elkaar gescheiden en vers. Schoonmaken kan makkelijk in de vaatwasser. Magisch voor je kind en praktisch voor jou!

Maak de lunch aantrekkelijk

De Yumbox bentobox is bedoeld om kinderen beter te laten eten. Met bento wordt proeven leuk en eten een feest!

De bentobox heeft een uitneembare tray met vakindeling waarop de verschillende voedselgroepen aangegeven staan met leuke afbeeldingen. Hiermee wordt het makkelijk om een maaltijd in de juiste porties samen te stellen. De Yumbox bentobox is volledig lekvrij en kan tegen een stootje, wel zo handig als de box heen en weer schommelt in de rugtas. De inhoud blijft op zijn plaats en loopt niet over naar de andere vakken. Fruit, brood, yoghurt, een kleine snack of een lekkere dip; je neemt alles mee in 1 lunchbox. Losse zakjes en bakjes zijn niet meer nodig! De ideale lunchbox om ook op school gezond te eten.

Yumbox trays

 

Wat is bento?

Het idee van bento is dat je een gezonde maaltijd aantrekkelijk maakt door leuke figuurtjes van eten te maken of door leuke bento prikkers of andere accessoires te gebruiken die je kind aanspreken. Het is makkelijk en leuk om te doen. Voor je kind wordt proeven leuk en de zorg en liefde die jij in het bereiden van de maaltijd hebt gestopt wordt beloond met een lach én een gevulde buik!

 

bento

 

Kiezen tussen de Yumbox met 4 vakken of 6 vakken

De Yumbox is verkrijgbaar met 2 verschillende vakindelingen. De Yumbox Classic heeft een uitneembare tray met 6 vakken. De Yumbox Panino heeft een uitneembare tray met 4 vakken. Je kunt je keuze voor een Yumbox Classic of Panino baseren op wat je graag mee wilt nemen in de Yumbox. In de Yumbox Classic kun je makkelijk variëren met kleinere gerechtjes, hapjes en snacks. In het grote vak van de Yumbox Panino heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld een boterham, maaltijdsalade of quichepunt. De Yumbox koop je standaard in combinatie met een een 4 vaks of 6 vaks uitneembare tray. Je kunt ook een extra tray aanschaffen. Een extra tray is ideaal in gebruik als één tray in de vaatwasser zit en de ander opgemaakt in je Yumbox, klaar voor de lunch van de volgende dag. Of gebruik de losse tray als bento bord aan tafel.

 

Yumbox Classis, Panino en Mini

 

Yumbox Mini Snack Box

De Yumbox Mini Snack is de kleine versie van de Yumbox Classic en Panino. De perfecte mini bento voor het tussendoortje, een snack of 10 uurtje. De Yumbox Classic en Panino zijn meer geschikt voor een lunch of grotere maaltijd en de Yumbox Mini Snackbox is een geweldige uitkomst voor de kleinere snack. De Mini Snackbox is verkrijgbaar in de kleuren roze, groen en blauw.

Yumbox mini bento

Voedselveilig en kindvriendelijk

De Yumbox is volledig samengesteld uit voedselveilig materiaal. Vrij van BPA, PVC en ftalaten (weekmakers). De deksel is makkelijk te openen en te sluiten, dit maakt de Yumbox de ideale bentobox voor kinderen.

Yumbox met korting

Bij De Bentofabriek vind je altijd een Yumbox in de kleur die jij mooi vindt. We hebben een hele reeks kleuren op voorraad. Varieer ook eens met een extra tray. Kies je voor een bento pakket dan krijg je ook nog korting op je aankoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday